bilder från staden, sovaöver med julia och julen hemma

 

 

 


 

 

 


could'nt care less

 

 

 

 

 


ni måste se

tror faktiskt detta är något av de roligaste jag sett, kan inte sluta skratta!







one day

ameee tjenare! Nu sitter jag och äter, tihihi.
såndär grön, röd och vit glass, men massor av chokladsås! Tror det är bra för min laktosintoleranta mage. Fast det är ju dens problem... jag tycker den röda och den vita är godast tror jag, men jag äter den gröna och den röda för dom är ju finast? Men tjoho, nu ska jag till fåren eller något sådant roligt.


it's time to face the truth -I will never be with you

tjena! morgonen har börjat bra.. pratat med elin, som jag saknar så mycket ♥ Men träffar henne förhoppningsvis imorgon.
tycker bloggen blivit rätt fin? Eller vad tycker ni? Har ju gjort nästan allt själv.
Blev glad när jag såg att en favorit börjat blogga igen! Ellinor, som har lärdigteckna-bloggen.
Hon är riktigt duktig och jag har lärt mig en hel del ifrån hennes tutorials. Så kolla in där!


tihih, ingen annan bild som ni inte sett. Tagen första dagen i 8:an vet jag.


gran canaria -ett år sedan

för ett år sedan så var jag i gran canaria. med familjen och min brors flickvän, fast hon är ju i familjen, såklart.
den 29 december 2010 åkte vi. så såhär dags för ett år sedan tror jag vi satt och drick en liten drink och var trötta efter färden (och för mig, lättade över att ha överlevt flygningen)!
när jag var liten var vi utomlands nästan varje höst eller vinter. Gambia i afrika, Cypern, Kos, Gdansk i Polen osv. men det är ju länge sen nu och jag var ju liten då, så jag hade gnällt på mamma och pappa i nästan 1 år för att vi skulle åka igen. Och till slut gav dom med sig! Hotellet vi kom till hade 8 pooler tror jag, det fanns 1 hotell. Men annars var det mer än 2000 stugor. Stugorna var rätt stora, vi fick plats 7 i 1 stuga.

Mina minnen är fram för allt de här:
  • när jag och syrran skulle ner till stan och kolla läget, så skulle vi gå en konstig väg hem på kvällen. Så gick vi vilse och skulle prata tyska med en tant. Haha! Stort skratt på det!
  • Och när vi skulle hem ifrån stranden och jag ville se nudistöknen och sen när vi gick såg vi en naken man och jag slängde jag mig ner i sanden och var jätterädd. Haha!
  • När jag och Knaggen på nyårsaftonen skulle ta alla kakor, och sedan insåg vi att alla var väldigt äckliga. Vi hade tagit 2 fat var...
  • jag och Knaggen och Emil hade röda ögon av allt saltvatten och klor som var i bassängen när vi skulle lära mig att simma under vattnet en hel längd.
  • När jag skulle till frukosten och dom kom och satte 2 pappegojer på mig och tog kort. Helt oförberett.
  • mitt bästa minne till slut, palmitos park! Mina syskon åkte iväg utan mig, och jag kände mig övergiven och allmänt deppig. Men mamma och pappa bestämde att vi 3 skulle på utflykt ensamma. Jag fick bestämma, så skulle jag bestämma mellan ett vattenland och djurparken. Det blev djurparken. Det är jag riktigt glad för idag! Vi skulle ta en taxi till palmitos och tror det var 1, kanske 2 mil utanför Maspalomas där vi bodde. Vägen var inte den bästa, inte heller taxichauföören. Vi trodde vi skulle dö. När jag äntligen fick komma in, fick jag se något som jag velat se länge! En komondovaran, en stor, stor ödla. Några meter sådär, och tro mig är ingen reptil-fantast, men så coolt med en mino-dinosaurie? Palmitos park slingrar sig upp i bergen. En av Gran Canarias specialitet är aror, pappgojer och åter aror. När jag gått runt i flera timmar, hade vi nog sett över 100 olika aror. Fick se en fantastisk delfin-show med. Ormar, örnar, krokodiler, alla sorters fiskar, surikater och apor! En emu mötte vi med, han var rätt sur på pappa...Fjärilhuset med, jag älskar fjärilar. Nu kommer det ledsna, på den tiden hade jag ingen egen kamera. Mina syskon hade med sig sina, men dom hade ju dom. Vi hade ingen kamera på palmitos park alltså. Åh, det är så jag vill gråta. Jag önskar jag hade fått åka tillbaka och fota allt! Fjärilarna och allt.

Nu tror jag inte ni vill läsa mer, lite bilder här.

 


lite nytt

hade faktiskt nyss bytt design, men inte berättat för att allt har krabbat hit och dit, som vi säger i småland.
Men nu har jag bytt igen, för mina koder funkade inte längre. Och jag orkade inte göra om allt, så jag tog en färdig och ska göra om den. Men orkar inte börja från inget, än så länge har jag lagt in den prickade linjen under rubriken. Ändrat färger på texter och nu återstår headern. Får se om jag börjar mixa med den ikväll.
Annars? Mitt humör har ändrats betydligt sen i eftermiddags. Har just lagt i över 600 kronor i min burk där det står Australien. Alltså mina pengar som ska gå till att åka till Australien om några år med syster. Det betyder att jag har 1000 kronor! 1000 kronor, 1/20? Ska samla ihop 20 000:- Är faktiskt rätt stolt, pengar jag jobbat ihop och samlat. På mindre än 4 månader har jag samlat 600 kronor, så får jag pengar av syrran när jag fyller år och så vidare !
Över min vägg är inte längre Bruno Mars ensam, han fick en tvilling till. Nu hänger där 2 Bruno Mars. Riktigt najs!
Även städat lite. Tagit lite bilder på mig själv, roligt när man inte har något att göra.
Bilder från idag? Självklart.

Såhär brukar jag se ut när jag städar. Oroligt.

 


 

Färg

 



sommarbilder

dagen? skittråkigt. FAAAAAAAAAN! nu försvann allt jag skrivit med. TACK, tack NOT. Mitt humör suger. Suttit på weheartit och skrivit minst 3 sidor i min blå bok.
Tack och hej leverpastej.

A boy tell you that he loves you, a men show you.

I can't hide it, its to much.

Please, dont make me think there's somthing, when theres nothing.

Real friends see your tears, before they fall.

And suddenly, all the lovesongs were about you.



här vare rubrik

amen tjena!
idag har det hänt massa, utan att hända något skulle man kunna säga. Inne i stan för att shoppa lite, men det var inget kul typ... köpte 3 produkter från Nivea. 2 mascaror+1 foundation på kicks.  Dessutom 1 oskön bh, men för bara 50:- på lindex, så det var värt det.
Kom hem och gick och fixade lite i ladugården.
Så duschade jag och skulle egentligen åkt till mina grannar, men jag mår skit soooom vanligt. Fan. Så jag är ensam hemma och sitter och kollar på Walk The Line med kommentarer. No-lifer.
Sitter dessutom och väntar på att min syster ska komma hem med presenter till mig från kusinerna, tihihi. Längtaaaan!
Nu ska jag äta lite. Hare gött!


jag saknar det jag hade jämte mig förut

tjoho, cp-natt -.-
inte sovit mycket alltså, idag ska jag till lilla ljungby tror jag för att kolla på mellandagsrean där med... eller jag vet inte, beror på hur jag mår.
men senare ikväll är vi bjudna på kalas. Eller kalas? Mammas o pappas kompisar dom brukar vara på midsommar och massa andra dagar, men egentligen är allt vi gör är att äta.. såja, jag ska bort och äta! Det har jag gjort varenda kväll sedan den 23? Ätit tre-rätters alltså. Så jag är inte så hungrig längre ;)
Men nu ska jag upp och äta frukost. Ha de gött, igelkött!


sånt där som är riktigt jävla bra


bilder med blixt

hemma istället för att vara med kompisarna, tråkigt. Ont som fän i magen... men ni får se mina nya kläder från igår som köptes. En vit-svart randig transperant tröja, med längre bakdel om man säger så, 3/4 dels långa armar, från gina. Och en mörkblå tröja som är lite vidare nere, med långa armar, som inte är så snygg om man bara har den, men om man stoppar in den i ett par jeans, så blir det helt ok! Från gina den med.
+ en vit stickad tröja jag fick från syster.
+ min nya one piece, jag fick i julklapp av mamma o pappa.
ENJOY!
SVART-VIT TRÖJA

BLÅ TRÖJAN

helt vanligt

instoppad i byxorna

med skärp i midjan


onepiece

 

vit stickad olle


favoriten


mys-planerna som försvann

mormor igår, gott med mat! Kollade lite på tv och åt mest, tihihi.

kyrkan idag på morgonen, inte så mysigt. Men träffade min fajna vän Julia! Så det var inte så hemskt...
På vägen hem köpte jag och syster massor av frukt och glass till efterrätt ikväll, mamma fyller år. Mums!
Har inte fått sova ut alls mycket nu på jullovet? Den 22 var jag hos julia, julaftonen var jag i kyrkan, igår skulle jag ut med min grannes hundar, och idag kyrkan. Pust! Fullt ös, medvetslös?!
Så fort jag kommer hem nu förtiden kryper jag ner i min onepiece, så mysig! Nu ska jag kolla weheartit och kolla på film, whitefang. Förövrigt bara mysa till det. MYSA som jag brukar säga. Fast nu är inte mina kompisar här, så det går inte -.-

fän, nu kom min syster och sa att vi skulle in till samarkand nu, åhåhåhåhå jag vill dö. Jaha, där gick mina mys-planer upp i rök.
kan man åka dit i onepiece??


saknar digggggggg kååååååmpiiiiiiisss!

-så sant-


du kom hit för hennes skull, men stanna för min skull.

god jul, fast i efterskott! Hann inte blogga igår, julafton ni vet ;)
fick massor med fina grejer. Som makeup-set, från min gammelfabror som är ungefär 95, hur gulligt? SÅHHHHÄÄÄÄÄR GULLIGT! Av honom fick jag också en marsipangris han gjort själv, han har iaf haft fik innan, en anteckningsbok och pengar. Av ett par grannar pengar, och min andra granne pengar med :).
Farmor pengar, mormor ska jag få av idag. Min syster var ju den bästa, 3 finkuddar+1 överkast med en jättestor kudde! Och 200 kroner insatt på mitt konto till Australien, jag och syster ska dit om ett lång framtid. Så hon har iaf startat ett konto åt mig, och sätter dit pengar var gång jag fyller år och det är jul.
Av mamma, pappa, pengar, onepiece, almanacka. Trodde inte dom visste vad en onepiece var typ? ;) Jag och syster fick likadana, så jättegulliga tsm!

men igår var vi ju mamma, pappa, mina 3 syskon, mormor, farmor.
Och idag ska jag till mormor för att äta lutfisk, det gör vi alltid den 25. Fast jag äter ätror, potatis och sås. Jag tycker inte om den där fisken.
Och den 26 fyller mamma år. Och den 27 så ska jag och syster in och mellandagsshoppa.
Sen så den 28, så brukade vi åka till hamneda för att fira, men det kan vi inte nu längre...
Sen blir det nyår? Då ska jag nog till stan med vännerna, får se..

ha de så bra iaf, för nu ska jag julmysa för fullt lite till!

gårdagen+dagdagen

hallooooo, igår gick vi bara till 11 och bara hade roligt, lekte lekar, kolla filmer och fick våra betyg. 8 B, 5 C, 3 D.
Så ja, jag är inte så nöjd. Men jag har saker att höja tills nästa termin...
Sen efter det så gick jag ner med Elin o Julia till stan och bara sprang runt och fikade o sådär. Fastnade i hissen och åkte upp och ner ;) Köpte julklappar med.
Efter det åkte jag o Julia till henne och så sov jag hos henne. Det enda vi gjorde var typ att kolla på Beck, 6 st för att vara rätt exakt. Bra? Ja! Riktiiiigt bra!
När jag kom hem så kom min syster hem också, och snart kommer min bror. Och vi har gjort lussebullar, som blev jättefajna!

Vet ni? Vet ni??? Jag fick min julklapp av Elin o Julia, anteckningsbok, stiftpenna, stift. Och det är toppen, ska ha den till såhär citat, svårt att förklara. Men jag är toppenglad för det! TAAAAAAAAAAAAAACK FINA VÄNNER!!7

bild i repris

when you knows it worth to fight


attans

jaha, hejsan. Skulle byta design, då dampade allt ihop och jag orkar inte fixa. Tryck inte på f5 är ni snälla, hejdå.

after all this time, it's still you

hejsan, denna helgen har jag bara struntat i datorn i princip. Suttit och lekt med mobilen dock..
igår var jag i ladugården i 2½ timme, skönt faktiskt. När jag kom in så satt jag och letade efter random filmer, men sen fick det bli lejonkungen + att sitta i timmar vid weheartit med mobilen.
Idag är prencip samma, nu har jag varit ute och jobbat, när jag kom in nu då så åt morötter och dip. Min drog, det är så jävla gott! Är galen i det, mumms!
Nu ska jag hoppa in i duschen och åka till Agunnaryd för att gå på gudstjänst. Vill ni veta en intressant sak om Agunnaryd? (inte för att det finns så många, men ändå) En av världens rikast människor kommer där ifrån, Ingvar Kamprad. jupp, han startade IKEA. Ingvar Kamprad Emtaryd Agunnaryd, eller nått sånt. Mm..

jag trodde att jag ville glömma, men så insåg jag att jag inte alls var över det. Inte alls...


in your head



orkar inte skriva något.
- fast iaf så är det en riktigt bra ny låt, åh love it!
innan idag var det konfa. Det var väl okej, fast alla sov. Det var rätt ointressant, vi bara äter och sover och går hem, yes.
men nu ska jag gå och lägga mig, för någon måste upp 6 varje dag! Puh!
om ni inte pallar lyssna på mohombi, så är fortforande mange bjuder väldigt rolig.
Gonatt.


bråååtttoooommm!

nu ska jag till skolan, för att umgås med dom töntarna.
Sedan blir det konfa efter skolan, precis som igår. Då var vi iaf i Alvesta och hade det trevligt.
höhö, nu går min buss. Hejdåååå

will you miss or forget me?

amen tjena, är trött som ett as typ. Så ska faktiskt snart sova även fast det brukar bli lite senare för mig. Har varit i Bergqvara all the day... så nu har jag lite pengar till julklappar iaf! för jag har inte köpt något. Men jag vet nog typ vad jag ska köpa, måste julhandla med elin o julia! Det tycker jag låter bra :)!
Men nu ska jag snart sova, efter något avsnitt av TBBT.



sheldon, you fkn perfect to me!

det är tur att sheldon finns, love him ♥

imorgon blir det att dra till Bergqvara för att hjälpa pappa med kameran i bakfickan. Får se om man är pigg nu när man har några avsnitt TBBT på datorn.


bara man ler så märker ingen att något är fel


tårarna strömmer-


halv 4, uopss.

haha, heeej!
vaknade för knappt en halvtimme sen, så jag har lite panik! Alltså allvar, jag vaknade vid halv 4? Jag vaknade en gång vid 10, och då somnade jag om , för jag var trött. Men så vakna jag vid halv 4 och kolla på klockan, och min mobil cpar ibland. Så jag bara  WTFF?!!?!!!! Fast sen sprang jag in till min bror och bara -VAD ÄR KLOCKAAAAN?! Ja, fast då visade det sig att den faktiskt var halv 4 -.-
Fast jag var uppe länge och kollade på idol och lite annat, fast det gick åt helvete. Det andra alltså, inte idol.
Och sen har jag drömt massa inatt, om elins nya hem vid havet, där det ligger döda sjömän under filtar i vaggor och de döda händerna sticker fram! Äckligt? JA!
Sen gick jag in på väns blogg, och upptäckte att det visst var gudstjänst idag, oupsss. Får ringa och prata med mappan. Kommer säkert inte kunna, aja. Sådana smällar man får ta ;)



just need


i'm lost


jag saknar dig, jag hatar dig

tjena... orkar inte skriva nått typ.
Kom hem ifrån skolan nu och allt var helt perfekt typ, har haft så roligt i skolan och sådär. Men på en gång så bara skiter sig allt. Fyfan, mår så dåligt. Nu är det verkligen över och jag trodde jag var glad, men alla skratten vi delade, kommer aldrig mer höra dom. Men jag har lovat mig själv att det är över nu och för alltid och att jag inte ska vara svag igen. Så nu sätter jag på lejonkungen och försöker glömma allt bara.


HAHA, DAMP?


ÄKTA VÄNNER

Är detta det finaste som skrivits i hela världshistorien? Ja, det är det nog troligtvis. Min bästavän Julia som skrivit.

Jag älskar er tjejer! Och det ska vara vi, för alltid! ♥

Ja, då börjar vi med hur jag mår.. just nu mår jag väl ganska bra, eller nja. Ska kanske inte ljuga. Mår egentligen inte så vidare bra. Har tänkt hela kvällen på mina två bästavänner. Mina två fina bästavänner. Elsa & Elin. Det är alltid vi 3. Allltid. Vi följer med varandra till doktorn, tandläkarn, alla möjliga sånna saker ni kan tänka er. Vi är med varandra hela tiden. Vi 3. Men nu till jul, så ska Elin flytta. Till Stockholm. Och det är ingen som förstår, hur jävla ont det gör. Hur för jävligt det är att vi ska splittras. Nu är vi med varandra varenda dag, och helt plötsligt ska vi inte träffas mera. En av oss försvinner. En del av oss försvinner. En del av mig försvinner. En del av Elsa försvinner. Elin försvinner.

Vi tre är så grymt förbannat jävla tajta. Ni anar inte. Och nu liksom försvinner det.

Ni sitter säkert och tänker "Men gud, ni kan väl träffas ändå?" Men så himla enkelt är det inte, det kostar framför allt. Och det blir inte samma sak. Absolut inte. Ingenting kommer bli detsamma.

Tänk er själva, att en person som betyder så mke för er, och som gjort det under en så lång tid bara försvinner. Ni vet säkert hur det är. Det gör ont.

Och det är ingen som förstår, ingen förstår. Även om ni försöker förstå.

Vi har en så himla stark vänskap, precis som många andra. Och då är det sista man vill att den vänskapen splittras. Ni som ser oss i skolan, vi vet att vi inte går någonstans utan varandra.

Vi är för beroende av varandra. Vårt förhållande till varandra går inte riktigt att beskriva. Men det förhållandet vi har, det är fint. Riktigt jävla fint. Och jag är lycklig som har dom två tjejerna vid min sida. Men snart är det inte så längre.

Hade egentligen inte tänkt att ta upp det på bloggen, men nu blev det så. Orkar inte skriva mera om detta nu.


Jag älskar er, och det menar jag som fan.



SOVMORGON!

tjenare, nu sitter jag i sängen... vid denna tiden? Ja, den dumma busschaffören körde ifrån mig och jag blev kvar hemma. Men som tur var hade min bror sovmorgon och min pappa skulle köra in honom till stan. Så jag kommer en timme senare, och hey? Är det gött eller?! Slipper teatern, och det suger! Fast vi har duppel-pass, så det gör jag nog inte... aja, mindre iaf.
Nu har jag kollat på julkalendern och ätit clementin. Och nu blir det att göra stenciler om katoliker. Jobbigt.
Så nu blir det att ta i med hårdhandskarna. Tihihi.

sjundeitolvtetvåtusenelva

tjenare, nu sitter jag i köket i mitt hem och gör kov stroganoff som man säger här i smålan!
väntar på att det ska steka sig, så så länge leker jag med er! Sitter och lyssnar på dansk musik, helt ok!
Idag efter skolan var jag med min bästavän! :D Vi åt och pluggade, sen blev det inte mke mer, men det är uju skönt att ha såna dagar med, rijht? tihihih.
I skolan idag var jag matsalsprao, tråkigt som fän. Allvar man dör av uttråkning, att riva moräötter och rengöra bord i en halv dag? BLÄ! Aldrig mer!
men nu måste jag fortsätta, för jag vill ha mat idag. Tjarååå.

1 av mina 4 älsklingslåtar, vilka andra? Höhö. Snälla bli min igen, Goodbye my lover, Hey there Delilah!

rubrik, hö

nu har jag varit hemma från skolan ett tag, när jag kom hem så gick jag ut och fota på en gång. För vintern är ju här?!
men nu sitter jag och kollar på julkalendern och efter det blir det till att plugga. Har prov imorgon och ska fixa klart so:n, tänkte jag. Så får det bli.
Har inget intressant att säga, skulle lekt med elin och julia egentligen. Men Elin krabbar som vanligt till det ;)




det är jul nu!





bilder, bilder, bilder.
julstökat i 2 dagar nu och det är faktiskt rätt fint nu! I alla fall i mitt rum, fått upp adventsljusstakar och sånt där. Och städat rent allmänt, NAJS. Fått ut den gamla gaderoben med ! Satt upp mina pics med.

RUMMET





RSS 2.0