the botten is nådd

Har tagit hand om fårna nu på morgonen, så jag är nästan klar med dom för dagen.
Snöat inatt? Bajs, det är April om en dag? Ska flytta till Afrika när jag blir stor! Vaaaaaaarmt.
Håller på att städa mitt rum, försöker i alla fall... har det i läxa, dum läxa. Har i alla fall riktigt hög musik på, Timbuktu, riktigt grym han dära.
Denna dagen blir nog lite seg, imorgon kommer i alla fall Elin och Julia hit och jag vet inte riktigt vad vi ska göra... Men det blir nog bra ! Saknar dom redan :/

påsklov

Är rätt trött på det här bloggandet, på datorn överhuvudtaget.
Fick påsklov idag, superskönt. Har lyssnat på Irena Forslind idag, hon hade föreläsning på vår skola om tiden hon satt i Ravenbruck. Hon var riktigt duktig, och det rörde verkligen. Satt och grät några tårar.
Men på påsklovet nu ska jag bara chilla, sooooova och läsaaaa. Har tre Katarina von Bredow böcker, göttt!
Men ja, stå ut med mitt bloggande :)

eskil

Jag vet... jag förstör hela videon med mitt bebisprat, men waaa... det är omöjligt att vara tyst när han är så söt!

wapappapaapaa

Min bloggning är inte på topp, toppen. I måndags, vet jag inte vad jag gjorde? Pluggade lite. Jo! Jag stannade med Elin och Julia i stan och gjorde pannkakor och så blev jag hackad igen! Grattis Elsa!
Igår fick vi vårt första lamm, Eskil. Söt som fän. Och mamma och Pappa var inte hemma igår så jag satt där i lagån från fyra till tio. Toppen!
Och idag svimmade jag i min säng, min bror vill att jag ska göra mat nu med honom. Fast jag orkar egentligen inte, men jaja.. Tacopaj!
Om en vecka är det påsklov, och det är naaaajs.
Det är fan omöjligt att ta bra kort på lamm, men kanske laddar upp en video på honom nån dag..

if you can make a girl laugh -you can make her do anything

Tjo, tjenare.
Har haft det inte så kul sen sist, när jag hade gått och lagt mig igår vid 12-tiden, så smsar Julia att någon är inne på min facebook och att jag ska skynda mig. Så jag kollar ju såklart, och den där har skrivit till allt och alla.
Och dom bytte lösenord så jag kom inte in, så jag gick och la mig och pratade i telefon till klockan var halv 3, tror jag. Så smsade Julia vilket lösenord dom bytt till och sådära, hon är min superhero! Räddade mitt liv, känner att jag hade den här minen då :  ':-D  Fin chey det dära!

Idag ska jag vara ute lite, tror jag. Fota, säkert. Och ikväll ska jag till kyrkan, får tjöta lite med Julia. För konfirmationen alltså. Om drygt 1 månad är jag konfirerad och klar, riktigt skönt!
Men vi hörs för nu ska jag ner och leka!

the smile on your face

Tog mig i kragen och sprang en runda, eller ja.. en runda, sprang i 50 minuter. Ruligt.
Har varit duktig idag, räfsade massa löv innan och tog hand om ladugården. Känner mig så duktigt liksom.
Denna kvällen ska jag chilla vid datorn och ätaaa.


Träffade en hackspett när jag var ute, hackhack.

DU ÄR DÄR NÄR NATTEN SKRÄMMER

Gomorron!
Nu ska jag ut och ta lite foton, ska ta hand om lagån idag med. Hoppas det kommer några söta lamm snart! Mamma och Pappa är och har föredrag i Växjö, tror jag. Lustigt... Och min syster flyyyyger.
Kollade på Notting Hill med syster och pappa igår, hahaha.. Pappa är supersöt sitter och skrattar åt allt jättemycket!
Och gick några kilometer och pratade i telefon... kuuuul :D

Slänger in lite bilder från min favorit tumblr! http://hplyrikz.com/

supergamla och lite nya bilder


butterfly fly away

Stannade hemma idag, vaknade med sån grym huvudvärk. Men nu är det bättre.
Har varit ute nästan hela dagen och plötsligt poff så hade vårlökarna slagit ut och det betyder fjärilar!! Helt galen i att fotografera fjärilar är jag, de bästa som finns nästan. Springa runt där med kameran och bara se hur jäkla vackert allt är. Att det finns något så vackart som fjärilar.

har du någonsin känt såhär?

Förlåt, tusen gånger om. För några dagar sen slutade internet bara funka och först nu ikväll har det fixats.
Var i Karlskrona och kollade på brosans lägenhet i söndags, himla fin.
Men dom hära dagarna har jag haft det himla kul med mina kompisar, ska jag säga. Händer så mycket kul för oss.
Som när vi var tvugna att städa skåpen och vi har allt i Julias. Eller ja, det är ju alla tres liksom. Så tvingade min lärare att städa Elins. För hon var inte där, och när jag öppnar så står läraren kvar och kollar. Så har Julia och Elin gräddbollar där, och man bara åååååhhh. Och så ramlar en jävla kola ut ur Julias skåp som är typ över Elins. Och man bara ÅÅÅÅÅÅHHHH. Hahahaha, så nu tycker vår lärare vi är skitfeta.
Och idag när vi satt på taket, så kom en till människa och sa att hon skulle anmäla oss, men så sa vi att vi kunde gå ner frivilligt. Och när hon hade gått, så gick vi upp igen, hhehehehhee.
Vi är beroende av Katarina von Bredow böcker med, jag har läst 3 sen jag bloggade sist, typ. Waw. Dom äger på allvar, läs dom på allvar.

Efter skolan idag så gick vi ner till maxi och kollade skor, som inte hade några fina. Men Julia och Elin tvingade mig att köpa.
Är lite lycklig just nu, för min mobil ska jag bara skicka iväg så ska dom fixa det. Wiee.

Påväg till Karlskrona, ful mobil.
Barndomsminnen med Rosenbom.
Sjömanskyrkan typ.


Nya skor.


KÄRLEK TILL DENNA LÅT !


MOT KARLSKRONA

Nu ska vi snart åka, fast jag måste fixa mig först, hhehehe.
Det blir bara Mamma, Pappa och jag. Måste ladda ner lite låtar med, för annars dör jag i bilen. Tar typ 2-3 timmar att åka ner till Karlskrona.

Men nu när ni inte kan läsa min blogg, så ska jag roa er med nått annat.
Tack William, jag känner igen mig. Det är skönt att känna att man inte är ensam. Tönt-klassen...


I'm not a smart man, but I know what love is.

Nu ska jag sätta mig och glo på film, Forrest Gump. Som jag tror är superbra! En favoritfilm som jag inte ens sett?
Imorgon ska jag med familjen till Karlskrona, ska kolla på brosans lägenhet. Ska säkert kolla på massa båtar, med min båt-beroende familj.
bild sen somras

TELL ME NO LIES

Vaknade idag av att min bror skrek att jag skulle upp, klockan var halv 10 och det är förfan helg. Riktigt bajshumör, därja.
Idag har jag varit ute hela dagen och vi har eldat bål och sådär, fast jag rävsade löv. Tog en liten paus nu, ska ut sen igen tror jag. Sitter och glor på William, rikitigt rolig är han!

Berättade jag om skolan igår? Nä, det var lunchrast och Julia hade lovat att jag skulle få låna en tia. Och när jag har hittat mina kära Ahlgrens bilar och jag står där i kön. Så hittar Elin och Julia ett flak med gräddbullar, för 15 kronor. Och självklart, så ska dom svika mig och köpa de där jävla gräddbullarna. Så vi satte oss på ett taket och dom åt gräddbullar och jag tjurade på dom, så satt Elin och skrek till alla där nere på gatan. Till en gammal lärare och så var det en gubbe som skulle anmäla oss. Bara för att Elin skulle bjuda på gräddbulle. Men i alla fall nu ligger det 5 gräddbullar i vårat skåp.
Så var det hemkunskap och läraren förgiftade min och Elins sås. Äckligt.

vackert Elsa, verkligen...vackert.

HAHAHAHAHAHA, JAG DÖR


ser du något bakom molnen?

Orkade inte blogga igår, min älsklings-mobil har kollapsat. Satan så synd det är om mig.
I alla fall, igår hände inget. Kom hem och somnade, vaknade och åt och sov.
Idag efter skolan, som var rätt okej. Hade oförberett prov och läxförhör, som jag inte övat på. Men allt gick väl okej. Vi tre gick ner till Elin efter skolan och hann precis hem när Julia åkte hem, heeh. Jag och Elin satt och glodde på tv och pratade, top model, lyxfällan och annat. Mysigt.
Tog bussen hem och har städat badrummet och sådära. Ska strax äta och sen sova.

jag tycker om när du ler en stund mot mig

Hade det faktiskt super i skolan idag, rasten tillbringades på taket. Det är finnt de! Åt mumsigt. Det är verkligen det bästa som finns att sitta där med dom bästa i världen. Skrattade som jag vet inte vad. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dom, på allvar. Älskar er ♥
Så åkte jag till Växjö med syrran, åkte till Farmor, så glad blev jag! Hon har varit supersjuk och nu är hon pigg igen, jag blev verkligen jätteglad när jag såg henne! Kan inte förklara så bra...
Åkte och kollade på bio sen.. hahaha, jag skulle köpa biljetterna så skulle syrran fixa parkerings-sak. Och tanten i kassan bara:
Tant i kassa -Vill du ha ett klubbkort?
Jag: Njaaa...
Tant i kassa: Det är jättebra! Du får rabatt på blbalbabla...
Jag: Eh... okej...
Hahaha, så jag fick ett biokort och min syster har gratis biobiljetter, hahhaha... jag bara - Du, det ligger ett kort ifrån sf i din plånbok.. Du får registrera dig på internet.
Haha, snacka om att min syster garvade åt att jag har svårt att säga nej!
Bion var suuuuperbra! Min favorit Reese. Skrattade oss i genom hela filmen, helt amaaaaaaaaazing.
Nu är jag så tjock att jag rullar, wiieeee. Jag behöver ingen moppe, jag kan rulla på egen hand! Fast nä.

this means war

nu sticker jag in till växjö med syrran och åker till farmor och sen ska vi på bio, this means war ! :)
REEEEESEEE WITHERSPOOON. Wey!
Bloggar när jag kommer hem :)

det gör så ont att något så nära kan vara så långt bort

Såhär har min eftermiddag sett ut. Plattångsskiten gick sönder, inget kul. Blev klar med mitt stilleben, blev en converse (tycker om kläder), penna (teckna och skriva), bok (läser), blomma (naturen), kamera (fotointresse). Skulle liksom beskriva sig själv.
Borde plugga tyska, men har datorn i vägen och läser en sjukt bra bok. Nä, det här kommer inte gå bra. Attans.

läxooor

är verkligen superglad just nu. Fast nä, har ett prov imorgon. Måste kunna det bra som fan, bajsss. Måste rita ett stilleben till bilden med för jag har inte varit där typ. Lite sjuk och sådär.
Sprang ut en runda när jag kom hem och fotade lite på snödropparna. Sitter och glor på scrubs och ska sätta mig med mitt stilleben, waw. Roligt.

sometimes the words said by the mouth. Are not the thoughts said by the heart

Kom hem rätt nyss, fast nja... ett tag sen var det. Men var ju hos Julia igårkväll, med Elin med. Kollade melodifestivalen och sådära. Pappa hämtade mig och jag hjälpte honom med fåren. Och nu är jag hemma och ska snart äta pizza. Gött.

weheartit

I can't do this all on my own, no I'm no superman

Känner mig helt överväldigad, eller hur det heter. Har hittat alla scrubs-avsnitt på youtube, woho.
Ska ut till ladugården alldeles strax. Och duscha och blabla, till Julia och kolla på melodifestivalen, coolt.
Nu vet ni hur det ligger till, haj.
snödroppe

gonatt

Sitter och glor på mammor och minimodeller, så töntigt program.
Ska snart sova, är trött som attans efter en arbetsvecka, pjuh!
Men ha'et gött !

cpbild, here we go.

I wonder what you say about me when I dont hear

Wohoo, I'm home!
Pratar med min bästakompis just nu, stämmer möte imorgon. Ska nog kolla melodifestivalen och sånt där mys. Hoppas jag på i alla fall, saknar henne dära.
Har haft det väldigt roligt på praon, fast typ intressant mer. Har varit med på massa operationer, har lärt mig så jäkla mycket och jag har inte ändrat vad jag vill bli.
Hände en liten läskig sak bara, ska berätta. Andra operationen jag var med på (skulle ta ut livmodern och en godartad tumör på en vit älghund) dom skär upp ett hål ifrån naveln och ca fem cm bakåt. Operationen tar ungefär en halvtimma eller 45 minuter. Före operationen säger dom att om jag börjar känna mig illamående så ska jag ut, det var fortfarande lite narkos i luften. Så efter en kvart eller så börjar jag må illa. Men det är liksom inte att jag mår illa utav blodet jag ser eller sådant, men allt jag ser blir vitt och jag slutar höra på ett öra , så jag säger att jag är yr och dom ger mig ett glas cola och jag sätter mig i fem minuter och går tillbaks in sedan. Dom sa efter att man kan glömma andas när man står sådär och bara glor. Så efter det fick jag tänka på att andas ;)
Idag har jag tvättat en helt vild schäfer och en liten söt springer spaniel, har hårstrån i halsen och överallt med, för den delen. Obehagligt, uschuschusch.

Kanske berättar mer senare, men nu ska jag gå. Herrå.

"today I don't feel like doing anything"

Tecknade lite idag, är inte alls nöjd, förstår knappt varför jag visar detta. Det konstiga är att den faktiskt är finare i verkligheten! Har iaf länge tänkt teckna favoriten Bruno Mars. Nu sitter han och vakar över sängen.

have you ever looked fear in the face and said "I just dont care"

Vaknade nyssnyss... Får nog vara ensam i huset idag, fast jag ska ut och gå en runda, tror jag minsann.
Nämen, har inget att skriva. Tjo.
Hahhaha, alltså... vem har skrivit Edward Sharpe på min mobil? Lustigt, för jag har det inte.


let everyone know that today, youre a lot stronger than you were yesterday

Har rätt tråkigt, ska kolla klart på avsnittet av mot alla odds och sen kontoret. Jippie, glo på serier är livet.
Ska tråka ihjäl mig ikväll, usch...

dåliga bilder, hell yeah.

my sisters keeper

Denna natten kollade jag på my sisters keeper, den sorgligaste film jag sett, tror jag. Grät en hel del, tycker ni ska se den om ni inte gjort det ! Pratade i skype med, himla fint.
Nu ska jag ut och hoppa i höet, eller nått.. Tihi.

Imorgon är det måndag och egentligen skulle jag haft prao, men dom har stängt på måndagar, asslappt!
Ska bo i ett hus med min syster denna veckan, roligt.
Sen är det prao tills på fredag när jag slutar tidigt och åker in till stan till Elin, som visst brutit armen? Stackars min tjej! Där Julia är om hon slutat och på kvällen ska vi ut och dansa, roligt. Tror jag sover där, a får se.

going the distance

Sitter och kollar på going the distance. Lite sådär sorgligt.
Var ute innan och satt i ett älgatorn och satt och kollade på den fina himmlen.

I'm not in a bad mood, everone is just annoying

Vaknade vid 12-tiden och insåg att jag behövde gå ut och ta lite foton.
Superfint väder idag och äntligen hade snödropparna slagit ut! Tog massor av foton och gick in när kameran dog.
Så nu satte jag mig och kollade lite på Scrubs, tyvärr har jag sett alla the big bang nu, så nu blir det Scrubs! Dricker lite Bravo med, mums!
Ha en bra dag!

Gjorde ett litet collage, vet inte varför... men, det blev dålig kvalitet..

andramarstvåtusentolv

Sicken dålig uppdatering, va?
Har varit i staden med Julia efter skolan, vi hittade ingen skjorta. Deppigt värre. Så vi köpte godis på hemmakväll istället. Tjatade ut en busschafför om vägen, heheheheh.
I skolan då? Hängde med vår favorit Olsson och gjorde god mat. Jag fick cred typ! Coolt, enligt min hemkunskapslärare kommer jag typ bränna vatten. Det går inte, jag vet...
Tyskaprovet gick satans dåligt, missade visst massa när jag var sjuk. Sorgligt. Ska göra om det efter praon. Vi tre tjejer fick även ett uppdrag, att fixa ett disco för de små äckliga ungarna. Det gjorde vi i höst med, ungarna älskar oss!
Nu ska jag ta mig i kragen och gå ut till ladugården och fixa lite där, sen skaaaajpe och äta godis, hehehehehe.
Ska äta någon middag med mina föräldrar, för dom är riktigt tuffa. Waw.
on tha baws today.
lindex, prövade en random tröja.

jag är inte henne

Mår skit, just nu.
Orkar bara inte mer.
Sov gott fina läsare!

OTROLIGT ROLIGT

Akta er! Finns chans att ni dör av skratt!




skolan + Julia

Känner att jag kunnat stanna hemma en dag till utan dåligt samvete...
Försov mig först, så fick väcka min bror och han vatt inte glad! Skolan var snorig och äcklig. Ser fram emot tyska-prov imorgon, fast nej.
Efter skolan imorgon sticker jag och Julia ner till stan och ska försöka hitta en varsin vit skjorta. Wey.
Nähäj, nu ska jag inte sitta här och tråka ut er!
funderar på att klippa mig snart igen, waa.



RSS 2.0