ett vackert sms

Fick just ett sms. Det var inte vilket sms som helst. Det var skrivet med vackra ord. Aldrig förr har jag fått sådana ord riktade mot mig, meningar glödde som eld i mig (?)
I DID GET A FUCKING A IN SWEDISH.

I morgon är det Fredag, hehehehehe. Elin följer med hem och vi jobbar häcken av oss för att ha råd att åka till Liseberg om 18 dagar, woppwopp.
Men jag har inte tid just nu, ska sätta igång lite tvätt, äta och fixa ett A i teknik.
jag och Elin, ha! Gud jag saknar sjuan och mattelektioner i A6!

en hel vecka

Har hänt en hel del sen jag bloggade sist, hoppat på moppekurs, missat eurovission, blivit förälskad i Roman Lob, firat mormor, sniffat godis.
Har bara så fullt upp med att försöka få okej betyg, skrev just en hel uppsats och nu ska jag ta en kopp te och läsa, innan det är dags med so-läxan!

söta cheyor som skolkar lite från nisses lektion.

mot hamneda city

Ska snart dra ut till fåren, skulle bara uppdatera och förklara vad jag ska göra dessa två dygn.
Igår ringde min sis och frågade om jag hade lust att kolla eurovision med henne ikväll, hemma hos henne. Myskväll och pizza, godis och såntdär onyttigt och sedan sova hos henne. Självklart hade jag lust med det. På söndag ska vi fira mormor, som fyller år och vi ska åka någonstans och äta smörgåstårta och sådär. Så jag tror inte jag kommer hem i mellan.

10 små sanningar

10 sanningar, p12igt men that's okey.
1. Vår mentor blev tårögd idag, för jag, Elin och Julia är så trevliga och helt amazing. På allvar. Hon kramade om oss och allt. Alla lärare tycker vi är solstrålar. Trevligt!
2. Jag bryr mig faktiskt inte om jag är populär eller inte, jag har mina vänner, det är dom jag behöver. Hellre 2 bra än 20 falska.
3. Mina två vänner är värda mer än något annat i mitt liv. Dom är helt enkelt bäst. Vi är så tajta liksom, som systrar, dom är 2/3 av mig.
4. Jag gör mat rätt ofta hemma, dels för att jag tycker det är kul och dels för att mina föräldrar gör mat så sent.
5. Jag, Elin och Julia började nästan gråta när en kille tog av sig tröjan här om dagen. Men det var ju så fint.
6. Jag har någon slags fobi för kometer.. när jag ligger i sängen på natten så hör jag en lastbil, det kör aldrig bilar här förbi men när det gör det..., så tror jag att det är en komet och att jag kommer dö och att hela jordens befolkning kommer utplånas. Det är fett läskigt.
7. Jag är rätt dålig på att ljuga och Elin och Julia vet precis om jag döljer något eller om jag inte kan säga något. Så genomskinlig, eller så känner dom mig för bra.
8. Jag är beroende av The big bang theory, går i våger det där.
9. Jag vägrar kolla på skräck sen jag såg Paranormal activity, aldrig igen. Jag såg inte bra på flera veckor.
10. Jag gillar att leka i skogen, hehehe. Riktig skogsmulle, plocka blåbär och svamp och paddla kanot och plocka blommor, och såntdär. Thats's good.

eurovision

Vågar man hoppas på en andraplats för denna underbara snyggingen från Tyskland?

paintball och årets första dopp

Åter hemma, dagen var helt okej i skolan. Lite tester som vanligt, fick typ B på allt som vanligt. Sista lektionen åkte hela klassen för att spela paintball, som var riktigt kul. Det gjorde inte så ont faktiskt heller. Slapp ju betala, som Julia säger "gratis är gott".
Sen så åkte jag, Elin och Julia till stranden och tog årets första dopp. Det var inte så kallt, nästan skönt till och med.. träffade ett litet, läskigt barn med. Med andra ord, en lyckad och riktigt rolig dag!

please, don't love someone else

Idag i skolan hade vi först 2 timmar jägarexamen, so-test och senare slutade vår dag på gymnasiet i vår stad, sunnerbo, kollade på modevisning och lite så. Senare var det frittfram att gå hem, men det var bara att gå tillbaks till skolan när man ska åka med bussen. Jag och Julia låg och dampade mest.
Imorgon så åker klassen och spelar paintball och efter det ska jag och Elin och Julia bada, troligtvis. Kanske Ludde och Adam med. Det blir i alla fall skojigt att slippa skolan och såntdär.

en lagom äcklig bild

nya skor

Var först på synundersökning, skulle se några bokstäver på en syntavla men jag såg ingenting, men optikern var så sjyst att han gav mig tillstånd ändå. Sen stack jag och Elin och tog en klass, gött.
Efter det hämtade mamma mig och jag och hon åkte och kollade på skor. Var en rea, så jag köpte 3 par skor. Blev ett par vita fejk-converse, svarta converse med hög kant till hösten, och mina favoriter ett par svarta höga boots, som Elin och Julia säger..? Och massa strumper.

en wonderful dag

På håltimmen idag drog jag, Elin och Julia till netto, för att införskaffa jordgubbar. Kom ut med två jordgubbs-paket, maltesers och en cider. Vi satte oss utanför och bara myste i det gröna, uuunderbart.
Hade också min livs bästa lunchrast idag, vi grät kan jag ju bara säga.
När jag kom gick jag och la mig i solen i ungefär 5 minuter och var redan bränd. Den tar snabbt nu alltså, blev i alla fall brun och inte röd, pjuuuh!

skola, moppe och vännerna

Att hinna med skolan, skolarbetet och vännerna det blir för mycket, att dessutom ta hand om en blogg som ska uppdateras, det hinner jag bara inte. Ska uppdatera i alla fall när jag känner att jag har något att säga eller vill visa en bild. Sounds good?
Imorgon ska jag troligtvis på synundersökning och kolla nya converse, annars blir det någon annan dag i denna veckan. Taggad på synundersökning, första steget mot moppekort! Har egentligen läsglasögon, men har aldrig använt dom. Har också rätt mycket problem med att sitta och glo på något för länge...

Jag och Elin, nästan precis ett år sen. Tiden går snabbt..

raise your voice

Sista kvällen av ledighet och jag har gjort kvällsmat, älgpytt och potatis.  Ska kolla på slutet av Raise your voice med Hillary Duff, underbar film!

en försvunnen kanot

När jag och brosan kom ner till sjön var kanoten borta! Nu har vi paddlat sjön runt, och kanoten förblir försvunnen.
Det är okej att gnälla på kvaliten på bilden..

just sayin'

It hurts to love someone
and not be loved in return,
but what is the most painful is
to love someone and never
find the courage to let the
person know how you feel.

kanelbullar och mjölk

En underbar fika! Nybakade kanelbullar och lite mjölk.

står och skriker ditt namn


teckna och ps

Har lyckats dra på mig en riktig huvudvärk. Så jag har vilat de sista timmarna och nu sitter jag och lär mig grunderna i photoshop här. Tecknar lite samtidigt med.

högt upp i det blå


bedtime

Nu ska jag ta och gå och lägga mig, första kvällen som korthårig! Har ägnat hela kvällen åt att göra gifar och redigera bilder, pust. Innan jag somnar ska jag ta och kolla lite på raise your voice, först bara lite...

the vow

vackra blommor


finns knappt ord,


ett onödigt bra dygn

Har haft så jäkla bra idag och igår!
Igår när vi kom hem så åt vi mackor med hallonsylt, särskilt jag. MUMS! Så cyklade vi ner till hemköp och vi köpte godis och läsk, och jag hade damp. Så cyklade vi hemåt och kollade på the wow, och mös med Elins låne-marsvin, så sjukt gulliga! Kollade lite på trust med, och sen började vi på hamburgarna. Och så åt vi, och så stack vi ut. Cyklade Ljungby runt och stannade vid Kungshög för att leka på lekparken! Skrattade så jag kissade ner mig, nästan. Cyklade runt ett tag till och hittade massa läskiga människor, som en zombie och Katie från P A!
När vi kom hem kollade vi lite på svensson, svensson i nöd och lust och sen somnade vi. Under natten vaknade jag av att Elin tog min kudde, och jag tyckte det var konstigt eftersom hon hade en egen? Men då hade hon tydligen haft en dröm om kudden och tagit den i sömnen? HAHA.
På morgonen vaknade jag i alla fall av att ett marsvin gick på mitt hår, tack Elin och Julia! Så gick vi upp och gjorde våfflor till frukost. Efter det skulle Elin tvätta mitt hår och det gick ju sådär... Fönade det och plattade sen med, och så skulle jag klippas. Så nu är det kortlångt! Tsss, Julia! :D Nä, men det är rätt kort faktiskt. Men det blev bra!
Så skulle jag ta bussen hem och ska ta skolkortet, men nähä, det funkar inte och tanten i bussen är så tjurig att hon vägrar släppa på mig, fast jag hade en femma! Men så var det en jättesöt tjej som betalade åt mig, och hon fick femman! Tur att det finns sådana människor!
Men nu är jag hemma igen efter två fantastiska dagar! Älskar er så mycket tjejer, ni är bäst! Det vet ni!
före och efter!

sitting in da school

Sitter i skolan, på engelskan, gjorde nyss en presentation och failade riktigt ordentligt! Grattis till mig!
Efter skolan drar jag ju hem till Elin och vi ska göra hamburgare och äta godis och kanske träffa någon..? Så nu väntar jag på att skolan ska sluta!
Klipper mig på torsdag med!

fina !

he's the reason

Som ni ser har jag ändrat min blogg och tagit en gratisdesign, wiii. Orkar inte krabba med det dära mer, det är inte riktigt min stil.
Nu ska jag lyssna på Taylor Swift och kryba ner i sängen, puss på er! Vi hörs när jag kommer hem från Elin, på torsdag troligtvis!


fina vänner!

Sitter och kollar på outsiders just nu, nyduschad och fräsh! Och nu blirre att plugga könsdelar och EU, fniss ;)
Imorgon är sista dagen denna veckan och sen blir det att sova över hos Elin tror jag. Med Julia såklart. Mysigt som attans!  Vi ska kolla på filmer och äta! Som vanligt :D
När jag kom skulle i alla fall 60 pensionärer komma hit och kolla lammen, och sådär. Så jag var i lagården och visade mina små sötisar!
små sötisar!

cafeterian med Julia :D

Tänkte bara blogga och säga... HEJ!
Satt i caferterian idag och slapp alla lektioner, slappt som attans! Utvald av vaktmästaren, stolt hereja.
Har skjutit upp mitt tyskaprov tills imorgon, wiiiee.
Försöker också leta upp vad det är som luktar rök i mitt rum? Inte är det jag, i alla fall.
Bara en dag kvar sen långhelg med tjejerna ! :D

gammal bild

och jag var starkare än jag trodde

Idag ska jag plugga och ut i ladugården, hann inte blogga så mycket igår, vänjer lammen vid vällingspannen istället för nappflaskan. Och det tar tid..!
Var ute och fotade lite idag på morgonen, riktigt fint här ute på landet nu. Äppelblommerna håller på att slå ut, och snart syrenerna med.

helvetes jävla fan

1 jävla månad på tisdag.

polkagrisar

Bloggen har cpat ihop, och jag är medveten om detta. Menyn är där nere ju. Men fixar det när jag får tid.

Men TJENA HALLÅ TUFFINGAR!
Igår var det skola och jag, Julia och Elin masskolkade lite och stack till tandläkaren med Elin. Wiiiiiee.
Skulle också ha lämnat in en matsedel på HK:n men smart som jag är har jag tappat bort den! Så jag måste göra om den... bläblä.
När jag kom hem, först var jag hos min granne lite, så somnade jag lite, tss. Och när jag vaknade vid halv 5 tiden, så var min systers svärmor/far här och dom var riktigt trevliga! Kan det påverkas av att dom stannat i Gränna och köpt 14 polkagrisar till mig, riktigt grymma! Jag älskar dom! Fick dessutom min grymma mobil av henne, hon jobbar liksom på sony ericsson. Min bror fick den nyaste igår :/...
Så idag gick jag upp lite tidigt för att äta frukost med dom. Nu åkte dom nyss, dom ska flyga till Polen med min syster, hoppas hon inte krashar!
Här får ni lite bilder!
Påväg till tandläkaren
Polkagrisar!

veterinären

Veterinären var här idag så att har inte hunnit med något idag, ringde innan till min lärare och meddelade att jag inte kunde göra något prov imorgon. Så imorgon slipper jag prov!
Polisen var på skolan idag och föreläste, slappt idrotten.
I helgen så kommer min systers svärfar och mor. Inget vidare kul. Sedan blir det kortvecka! Göttans.
Lite bra texter, wie.

kärlek är överskattat

Snart dags för mig att krypa till sängs, har blivit så duktig nu för tiden. Gör maten vid 7-tiden för att sedan vid 10-tiden krypa ner i min säng. Så stolt över mig själv!
Ända fram till sju sitter jag med läxor, från det att jag kommit hem. Är överröst i dom. Får bara mer och mer.
Sitter och saknar min fritid. På fredag har jag ett stort tyska-prov. Och veterinären kommer imorgon, så det får fixa sig själv!

Pink, finns det en smartare kvinna? Pfft, knappast.

the people in the pictures may change, but never the memories

Sitter just nu i skolan och väntar på mina såkallade vänner, har bara 2.
Har håltimme idag, så vi ska nog bryta oss in i cafeterian och sno biljarden. Det gjorde vi igår liksom...
Där kom Julia!
Där kom Elin!
Där var vi idag!

har alltför många läxor

Har som vanligt massor läxor, och hinner som vanligt inte att blogga. Tills imorgon: biologi-prov och 6-sidig enkelska-inlämning. Uschochfyochblä.
Åkte med mamma hem ifrån skolan, och så var vi på granngården och mamma skällde ut en kille som jobbade där, kul! :D
Byebye

things won't change, but I will learn to live with it

Har sedan jag kom hem, suttit och kollat på trust, riktigt fin film! Grät flera gånger, så se den!
Har riktigt mycket läxor! 2 stora inlämningar och 2 prov, fyattans alltså! Alltså denna veckan, men nu ska jag antingen kolla en film till eller försöka plugga... inte särskilt svårt val!

back up to heaven all alone

När vi tågade in

Vi tjejer sjöng "one of us"
trosbekännelsen och tända dopljuset.
vår första nattvard som konfirmerade!
äntligen konfirmerade och ute ur kyrkan!
Hemma
Elin och jag


Den helt amazing tårtan jag fick, gammelfabror gjorde den!


Elin och Mormor.


Presenter

Psalmbok


Öronhänge i silver


halsband i guld


gåva från församlingen


dessertskålar ifrån kosta boda x4


lika stil på ett armband och halsband i silver


armband med massa berlocker


en liten staty eller så


+ pengar, ljuslykta, skyddsängel och grytlappar. Och blommor!



KONFIRMATIONS-DAGEN!

Skrivet igår:
Ä R  S Å Å  T A G G A D ! ! !
Konfirmerar mig idag, om några timmar! WAAAAAAA! Fatta häftigt!
Kan inte skriva just nu, kan liksom inte sitta sitta still

Detta skrev jag innan jag åkte iväg till konfan, var superntaggad !
Allt gick verkligen bra igår, lägger ut bilder ikväll!
Nu ska åka till Agunnaryd och vara med på konfan där och vara assistent typ :)

VI ÄR INTE SÅDANA SOM FÅR VARANDRA TILL SLUT

Hallåja, konfa och sådär hela helgen. Har varit sjukt mycket i ladugården med, var där tills 12 igår.
Idag har jag varit ute och joggat, solat, fotat, läst och varit i skogen med.
Har fått tillbaka min fina mobil med! Älskar den! Helt uppdaterad och sådär, inte dåligt att ha en syster som hittar sådära bra svärmödrar! På tal om min systeryster, hon kommer hem ikväll, roligt!
Räkna inte med mycket uppdatering, konfa på torsdag, fredag, lördag och söndag! Och imorgon ska jag och Julia leta lite kläder tills dess. Konfas ju på lördag :D!



RSS 2.0