mobil-inlägg

Kan inte blogga från datorn för jag hittar inte den....
Igår efter skolan körde jag till mormor, var där i någon timme, sen körde jag hem igen. När jag kom hem sprang jag en runda, sen duschade jag och sådär och gick och la mig.
Idag ska jag in till Elin, så sover vi 3 tjejer där. Mysigt!

bra dag

Idag är en bra dag! Upptäckte P!nks nya låt, som är typ bääääst. När jag kom hem sprang jag en runda runt vilthägnet, sen gjorde jag massa situps o sånt. Sen sprang jag en till!
 
 

P to the E to the R to the F to the E to the C to the T

Orkar inte............... så snyggggggg. 
 
 
 
 

äckliga Ljungby

Var tänkt att jag skulle köra till skolan idag, men försäkrings-gubben hade inte försäkrat den än. 
Skolan sög. Märker verkligen det nu när man varit på Ingelstad, där var människorna snälla och trevliga, här i lilla Ljungby är vi elaka och otrevliga. 
Fast fick träffa Julia och det är alltid kul :D 
Imorgon ska jag iallafall köra in med Julia och så möter vi Elin och äter frukost på skolan, gott. Efter skolan ska jag fixa lite i stan, och sen drar jag och Julia till donken och sen till simhallen i Ryssby för att motions-simma. 
 
Fick även en greeeeat nyhet idag, Katarina von Bredow (uuuundebar författare) kommer till vår skola och ska föreläsa för sjuorna, men jag har fixat in mig och Julia, omgomgmogomggomgogmgog. Det visade sig även att hon bor i grannbyn (här svimmade jag, ungefär). 
ÅHHH GUUUUUD. DÖÖÖR. Jag ska tvinga henne att skriva mer böcker, skitsmart! 


somnium pugna vivere

Vaknade tidigt idag för vi hade frukostgäster, min syster och hennes pojkvän och hans föräldrar. Geo-cashade lite tillsammans, sen åkte dom hem till Stockholm. Men vi firade mig lite innan, jag fick en parfym som jag nog ska byta imorgon och doves and dusts nya skiva. Fick tårta med. 
Sen åkte jag och brosan till mormor och fikade där, hehe. Sen har jag bara chillat ikväll. 
 

duktig chey, jao

Var ute och sprang en runda innan, duktigt av mig. Ända till sjön. Puh! Jobbigt för det regnade hela tiden. 
 
 

hemmmaaaaaa

Börjar där jag slutade iförrgår, var hos kossorna medans Elin red, jättemysigt, gav kalvarna mjölk och sen mjölkade vi kossorna.  
Igår var vi på gården, där fick vi köra traktor och det gick skitbra tills jag hittar kom-radion och jag och Elin börjar prata i den, det slutar med att vi sitter och sjunger i den, och då hör vi läraren "...detta är en kom-radio som hela skolan hör..." Åhhhh, guuud. Så typiskt oss. 
Sen plockade vi lite potatis och sen slutade vi. Och sen hade vi lite snack om utbildningarna på skolan, sen fick vi åka hem.
Bror hämtade oss, så åkte vi in till Växjö och åt och kollade på kameror på media markt, var typ en för 39.000 och Elin höll i den :o Hade panik där, tänk så hade hon tappat den! 
 
Kommer mer bilder, men orkar inte just nu. Här är i alla fall en bild från Fanny och Sofies blogg!

smågrisar

Idag har vi haft våra fria val, första lektionen valde jag och Elin svinen. Så vi har fått göra fint i boxarna, men mest har vi gosat med den kullen grisar som kom igår-natt. Är två små Pelle-grisar i den kullen, så vi fick ge dom lite välling! Alltså två mindre kultingar än alla andra. 
Så gick vi upp och åt lunch, och nu sitter jag här ensam för Elin har häst som sitt andraval, och jag kossorna så jag börjar en timme senare. Imorgon är det sista dagen och det är sjuuukt tråkigt! Är så kul att få jobba på skoltid, med djur med! 
 
Måste berätta om festen med! Alla vi fyra tjejer gick ner dit, så tittade vi in på festen och pratade med några och vi ska på rummen vid 23, så när vi gick hem så var vi en halvtimme sena typ, så kommer fritidsledarna, ha! Fast dom brydde sig inte så mycket.
 
 
min lillgris, som Elin kallar Voldemort :/

underligt

Ibland undrar jag vad Elin tänker på, när hon utbrister " - stackars kvinnorna som hade mens i koncentrationslägerna!" hahaha....

tredje prao-dagen

I början av dagen var vi på djurhuset, där finns det fåglar, sköldpaddor, tarantellor, äckliga små larver, ormar, gnagare. Väldigt många djur i alla fall. Först städade vi gnagarnas burar, gav fåglarna mat och kollade på dom, sen frågade läraren om vi kunde sortera larverna, fast det var bara jag och Elin som sa ja. Luktade rätt äckligt, men annars var det okej... Sen fick vi hålla i en boa-orm, som var nästan två meter. Fotade en del. 
 
Efter lunchen var vi hos svinen, jag märkte rätt många, så gav vi kultingarna mat och lite papper. Var några små kultingar som var födda igår, så söööta! Gosade lite med dom. 
Fick sluta lite tidigare, och åt middag. Så har vi glömt nycklarna i stian, så Elin fick ta brandstegen upp! Nu har vi nyss duschat och ikväll ska vi troligtvis på fest, har varit några som bjudit oss. 
 
några pics. :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dagen

Tjeinare, nu sitter vi på vårt rum. Idag första "lektionen" var vi på lantgården, hos hönsen, kalkonerna, påfåglarna, kaninerna och getterna. 
Sen andra lektionen var vi hos korna, först gjorde vi rent sen mjölkade vi. Faktiskt kul! 
Här kommer lite bilder från igår och idag!
 
Vår häst vi tvättade, friezer. 
 
Kycklingar.
 
Kalvarna, fina.
 
En hund som var i ladugården :)

hestapollar

Nu ligger jag i min och Elins gemensamma säng, idag har vi fått lite info och sen har vi varit i stallet hela dagen. Borstat, tagit in o ut, och dushat, och pälsglansat! Min och Elins nya favorit! Sen gick vi till Ica, ingelstadborna är läskiga förfan. Gick dit för att köpa tandkräm och lite annat smått o gott. 
Nu har vi ätit kvällsmacka och druckit té, och så sitter vi här och dör av skratt och lite annat. Farväl.
 
ni får dom rediga bilderna när jag kommer hem.

palla städa, liksom



 

nytt in, heh

Provet gick skitbra! Blev helt klart godkänt.
Efter det så jobbade jag hela dagen igår, ända till 7. Då åkte vi hem och åt, och idag har jag gått på stan och jobbat. Kom hem nu vid 7, åkte till Samarkand ikväll med. Köpte ett par svarta jeans och en vit stickad tröja. Dessa dagarna har jag jobbat för mamma och pappa, och stått på en jättestor mat-mässa inne i Växjö, var 40-45000 pers. där i år. GIGANTISKT. Gick t ex. runt en runda i Växjö och då ser jag plötsligt en svt-programledare, kommer inte på vad han heter nu... Ap-trött på att svara på "vad kostar det här?"
Så nu ska jag sova till på måndag när jag och Elin åker till Ingelstad på prao.
 

WE´RE PREGNANT!

Måste plugga, därför sitter jag och kollar på sådana här videos på youtube, hahahaha. 
 

jobbigt humör

Skriver upp imorgon och sitter och gråter just nu, haha.. jävla menshumör. Saknar Elin och Julia redan, kommer inte träffa Julia på typ 1½ vecka, dööör. 
Måste plugga, men är så trött på skiten. Kan redan dom frågorna.
 
älskar er, jao.

planer

Ska snart gå o lägga mig, är rätt trött. Idag har mormor varit här och hälsat på, och jag borde egentligen ha pluggat till provet imorgon, första världskriget. Men det har jag inte orkat, så det får gå som det går. 
På fredag åker jag in till Växjö för att skriva upp, sen ska jag handla lite kläder och jobba hela dagen så jag slipper skolan. Ska jobba hela helgen, och nästa vecka är det prao och då far jag och Elin till Ingelstads naturbruks-gymnasium. Kommer bli grymt. 
 
bild sen Stockholm, 

palla

Hinner inte blogga, har nu för tiden mörk brunt hår. Ingen kan längre kalla mig Pippi. Måste läsa nu, sovgott. 
 



får och hår

Igår så hängde jag o Julia med Elin hem till henne och kollade på the vampire diares och åt godis, gottt. 
När jag kom hem så gick jag ut till fåren och höll på där jättelänge. Och idag ska jag ta hand om dom igen.
Och ikväll ska jag tona håret! Tog nästan samma färg som jag har använt innan, men prövade att färga en slinga igår och det syntes inte, så mitt hår har väl blivit mörkare! Men ska ha i det lite längre idag. Intressant, va?
 
 

into the white

Igår var det konfa-återträff. När jag kom från den trillade jag i sängen, vid kl.18 ungefär, och sov till klockan 6 idag och när jag fortfarande mådde lika dåligt så stannade jag hemma. Så idag har jag bara tagit det lugnt.
Kollade nyss på en film som heter into the white, riktigt bra, världens snyggaste kille med. Rupert Grint som spelar Ron i HP var med också. Tror den är rätt ny, gjord i år. Är en krigsfilm iallafall. 
 
 

daj madderfacker daj

Kan omöjligt sova, min näsa protesterar. Fan ta den, seriöst. Är hur täppt som helst, döö näsan . Förra året brukade jag typ somna vid 1 varje natt, fattar inte hur jag orkade?
Blev ett väldigt argt inlägg nu, oups

smajl

Efter att jag däckat när jag kom hem, så kände jag att det var dags att röra på sig. Så jag gick ner till brevlådan, efter det kände jag att jag var värd ett glas oboy, suck. Det är bara att hoppas att det lägger sig på brösten...
Skolan tar för mycket energi, uhh. 
Skolan idag var väl som vanligt, var skolfoto, och killarna i klassen höll en nyckel under foten på Calle så han hoppade ner på den och började blöda. Så normala är vi i 9A.
 
smaajl.

blogg-torka

Hinner inte med att blogga, blir liksom to much. Har gått och blivit förkyld, har dessutom smittat Julia. Så det var en riktigt jobbig dag igår, båda var sjuka. Och ändå i skolan.
Hängde med Elin hem någon dag i veckan med, åt kladdkake-smet, tvättade håret och åt glass. Gött.  
Har typ läxor hela tiden med, och skriver upp nästa fredag. 
 






RSS 2.0