chill dag

Idag ska jag bara försöka chilla i min nya one piece, ska kolla på säsong 5 av the big bang theory. Orkar inte så bra det är, helt kär i Sheldon... 

hemma

Hallåja, äntligen hemma. Frukosten var för det första grym! Bodde på ett hotell som hette Raddison, låg mitt i mot centralen, så det var centralt och bra. 
Idag gick vi först till trädgården och jag fotade en del, och så åkte vi hemåt och på vägen stannade vi på Ullared och åt, och sen shoppade vi tills dom stängde. Hittade även en vilsen liten tjej, som tappat bort sina föräldrar, så jag gick med henne till kundtjänst och så var det ingen där så då letade jag upp en kille som jobbbade där, och så blev det ett litet äventyr. Och hon höll mig i handen hela tiden, awww. 
Köpte lite saker, men inte så mycket, var ju där förra veckan. Blev en till jumpsuit, en bh och värmeskyddande spray som håller håret rakt med.
 
 
 

efter konserten

Sitter på hotell-rummet nu, kom rätt nyss hem från konserten, kan berätta mer när jag kommer hem. Men det var helt galet bra! Dom var verkligen skittuffa. 
 
Mike Love, sångaren. 
 
Imorgon ska vi till trädgården och kolla lite på fjärilshuset, så jag kan fota, hehehe. Och så ska vi säkert göra massa mer, mamma och pappa har massor av dåliga ideér. 

packning

 
Min packning går sådär måste jag säga. Har packat ungefär hälften och ska vara borta i 1 natt, inte så bra... 

kossor & gbg

Har hjälp pappa lite idag, åker imorgon på morgonen till Göteborg, så måste snart packa... jobbigt. På natten ska vi sova på nått hotell, verkar rätt najs faktiskt. Inomhuspool är ju ändå en fördel! 
Skulle hjälpa pappa att flytta fåren innan, men så skulle vi flytta några kor först, så kom dom fram och var jätte nyfikna, så söta. 

bad & film

Var nere i byn och köpte några filmer, och åkte till sjön och badade. Var i och simmade jätte-länge.. simmade flera mil, tror jag...heheh
Kom hem och kollade på film, extract tror jag den hette, med halva familjen. Rätt rolig och sådär. Ska skajpa lite nu, bye bye. 
 
Julia, innan idag.  

playan

Julia och jag var på playan idag, rätt skoj. Och nu ska jag till Ryssby med min bror och kvinnan hans, hahaha och så ska vi och bada igen, riktigt varmt här nere i Småland. Måste vattna min grannes blommor med, jobbigt liv. 
Aja, ska dra nu. Orkar inte lägga in bilder för tillfälligt.. 

if I'm louder, would you see me?

Jag har gått och blivit kär. I One Direction. Världens bästa låt, tror det...  

jobbig dag

Började dagen med att jobba, cyklade sen till min grannes hundar som jag passar. Joggade en rejäl runda med dom och cyklade hem, det som är bra med att jogga med dom i koppel är att man tränar både styrka och kondition när man ska hålla in dom.
Duschade och åt, och nu ska jag ut till ladugården igen. 
 
cupcake från igår

stranden med Julia

Gick upp rätt tidigt, och så kom Julia hit på sin fräna moped. Avundsjuk, jao. Så åkte vi till min grannes hundar och gick ut med dom, for hem för att vi glömt vatten. Och körde till stranden och var där och solade och badade, och kollade på människor. Åkte hem och kom på att vi skulle göra cupcakes, så vi körde till Ryssby och handlade, och sen hem igen. Bakade fula cupcakes och sen åkte Julia hem. 
Sen har jag firat min syster. Och nyss cyklade jag till min granne, ska passa hennes blommor. 
Och nu ska jag ner till ladugården, för idag kör Pappa till Värmland, så det blir att ta hand om småttingarna nu. 
Som belöning åker vi till Göteborg på söndag och kollar på the beach boys, skitcoola. 
 
 

solsting

Åå, tidigare idag fick jag för mig att gå ut och läsa lite i solen. Satt där och läste lite, och när jag gick in för att dricka lite... så var jag plötsligt jättebränd. Fick jätte-ont i huvudet sen, så jag har vilat lite nu på kvällen. 
Sen fick jag ett glatt besked, Julia, min bästa vän, klarade uppskrivningen! Amazing tjej. Så imorgon ska vi ut med min grannes hundar som jag ska passa, och sen dra till stranden. Hon har ju blivit så stor och kan skjutsa. Stolt bästa vän här, ja. 
Ha're gött. 

solsting

Åå, tidigare idag fick jag för mig att gå ut och läsa lite i solen. Satt där och läste lite, och när jag gick in för att dricka lite... så var jag plötsligt jättebränd. Fick jätte-ont i huvudet sen, så jag har vilat lite nu på kvällen. 
Sen fick jag ett glatt besked, Julia, min bästa vän, klarade uppskrivningen! Amazing tjej. Så imorgon ska vi ut med min grannes hundar som jag ska passa, och sen dra till stranden. Hon har ju blivit så stor och kan skjutsa. Stolt bästa vän här, ja. 
Ha're gött. 

ullareds-saker

Nej, jag orkar verkligen inte ta snygga bilder. Orkar inte heller redigera dom. Köpte en vanlig vit tröja med. Blev inte så mycket, för ville så gärna ha jackan och den var lite dyr. 
Foundation, deo och ögonbrynspenna
 
Brun tub-halsduk och mörkblå jacka. 
 
Jeans, som är lite söndriga. 
 
Svart hålstickad tröja. 
 

dagarna+moppe

Kom hem igårkväll, har haft det asigt mysigt. I fredags åt vi tårta och körde epa, hahaha. Spelade skeden och åt. 
På lördag så åkte vi till Ullared och Halmstad. Blev en del på Ullared. Åt gött. Ni får kläderna i ett eget inlägg. 
Och igår så gick vi en lång runda och sen på kvällen kom mamma och pappa, och vi åt grillad hjort och vildsvin och kantarell-sås. Något av det godaste som finns, kanske. 
 
Har dessutom fått tag på en moppe, wopwop! En gul-blå kymco. Min systers sambos lillebrors, så min systers sambos mamma kommer upp med den den 6 Augusti. Helt amaziing, toppen, underbart, finemang, osv. 
Nu är det bara körkortet som saknas...

videoinlägg

 

is this how Marilyn Monroe felt?

Fick bli en dålig mobil-bild till... är äntligen klar! Detta poträttet ska föreställa Marilyn Monroe, en riktigt tuff tjej. 
Är rätt nöjd, hittar säkert massa fel jag inte sett nu snart... tog nästan halva dagen för att bli klar med detta. 
Självklart har jag haft denna låten i lurarna när jag tecknat:  

tecknande

 
Såhär ser det lätt ut efter en hel dag av tecknande, poträttet är på god väg, men inte riktigt klar än. Hoppas på att bli klar ikväll! :)

poträtt

Ska sätta igång med ett poträtt nu! Ni får se det om det blir bra ;-)

bilder sedan igår

Hemma igen, hade det bra igår. Åt lite och sen kollade vi på the lost valentine, höll på att drunkna i min systers tårar. Jag har ju redan sett den ett par gånger... 
Åkte till ikea rätt tidigt idag och köpte mitt skrivbord, och åt köttbullar och brunsås, gömde oss lite med. 
Nu har jag monterat skrivbordet, tog 2 timmar ungefär, smiiidigt. 
 
 

till syster

Slänger in ett snabbt inlägg nu, har legat i solen och slappat nästan hela dagen, förutom den tiden då jag sprang runt som en galning med min kamera för att fota lammen. 
Mamma sa nyss att min syster skulle komma och hämta mig för att jag ska sova hos henne, och imorgon åker vi till ikea, för att köpa skrivbord och lite sånt där. 
 
Min favorit-bild från dagen. 
 
 

ett ord betyder så mycket

Kollar på mannen från Jupiter. En dokumäntär om en man som blivit mobbad, misshandlad och varit sjuk sedan han var bara nyfödd. Efter all mobbning, både från familjen och vänner, så bestämmer han sig för att lämna alla människor bakom sig och aldrig mer ha en vän. Har nästan bara börjat kolla, men den är så hemsk, att så många människor har struntat helt i honom. I början av dokumentären får han sin första kram av en kvinna och han är i 60 års-åldern. Hela hans liv förändras i dokumentären, helt underbart. 
Här är en länk till dokumentären:http://www.svtplay.se/video/174805/mannen-fran-jupiter
 
Det får en verkligen förstå hur mycket ett ord kan ändra, att säga hej till någon som går ensam kan ändra en hel människas dag, om inte liv. Det här är en alldeles vanlig man i Sverige. 
Jag tror alla vet någon som går ensam, på skolan eller på jobbet eller var som helst, säg hej och våga prata med dom. Det får dig att må bättre med. Ett leende kostar inget. 
 
 
 
 

skogen

Varit ute i skogen nu för ett tag sedan, plockade lite kantareller och gick hem igen. Tog med mig min kamera!
 Sitter och kollar på Beoyoncés konsert från Roseland just nu, duktig chey dedär. 
 

lol, so true II

Laddade ner ungefär 50 bilder från denna tumblr, så jag gör ett till inlägg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

skogen

Sitter och kollar på reprisen av Victoria-dagen, bara för att jag tycker kunga-familjen är så söta. Våga inte förolämpa kungen inför mig. 
Innan idag har jag cyklat runt och letat svamp och plockat blåbär. Mysigt med skogen. Och igår tänkte jag chilla, men då fick jag för mig att göra jordgubbs-saft och sylt. Jag är inte bra på att sitta still framför datorn en hel dag. Allt blev super. Är så händig i köket, helt otroligt. Ska ta och kolla vidare på detta nu, hahaha. 

-


ikea & ullared

Har rensat 30 liter jordgubbar, duktigt gjort. Ska börja städa lite i rummet, ska till ikea i veckan och köpa ett skrivbord, ska kasta ut soffan istället.  
Tjurade lite på min syster som iggade mig igår, haha, så jag ringde henne och nu ska jag med henne och hennes svärmor och hennes pojkväns lillebrors flickvän till Ullared på lördag. Helt invecklat. Tror jag iallafall. Men iallafall, nu ska jag städa och lyssna på hög musik. 
 

tuffast i staden


home sweet home

Nu är pappa frisläppt! Nu slipper jag vara hos dom heeela tiden. Fast det är jag nog ändå, heheheheh.
Åkte till staden innan och hämtade pappa och åt lite godis. Kom hem och vilade lite, är död. Åt lite bacon, satsar på att bli tjockast i Sverige. 
Snyggt med pyamasbyxor, jaoo. 
 

hjärtattack

Har haft en o-rolig kväll, började med att jag skulle ge fem tackor som går ute lite hö, bara för att det är så blött. Men min tjej kommer inte, så jag springer runt och kollar i hela hagen, hittar henne halvdöd, börjar gråta som en galning när jag ser att i hennes päls har massa spy-flugor lagt ägg, och i ett sår har larverna klättrat in och börjat äta. Får lite smått panik, så otroligt äckliga djur som jag ser äter på min finaste tjej. Får upp min sötnos och börjar leda henne in mot ladugården, men hon är så stel. Så jag springer in och hämtar min mobil, och försöker ringa mamma, som det tutar upptaget hos. Ringer pappa, samma sak. Så jag hämtar jodopax och börjar spruta. Får äntligen tag i mamma som kör direkt hem och vi börjar desifincera och sprutar på flug-dödande medel. 
Min stackars tjej står så snällt och låter oss hålla på. Och det bara myllrar ut larver, så jävla äckligt. Ska snart dit ut igen och se hur det går, men var tvungen och gå in för att byta kläder, jag var med helt nersmetad. 
Min lilla älskling, så orolig jag var och är i kväll för dig ♥ Våga inte bara lämna mig. 

jobbigt läge

Hinner inte riktigt blogga, tar hand om alla lammen som ska ha mat och så fort jag är klar, så är det dags att börja igen. Pappa mår inte bra än, så han får inte åka hem...
Och så kommer det massa kunder, och jag får panik. 
Waaaa, nu ska jag ner till lammen och ge dom mat iallafall. Tur att jag inte tröttnar på dom små. 
 
haha, bilden är nästan 2 år. Så döm inte. 

blogg-torka

Hinner inte med att blogga, har dessutom ingen lust. 
Idag skulle jag egentligen åkt till Borås för att mönstra, får alltså. Men pappa blev sjuk, så det blev inget av det. Nu ska jag ut och leta efter ett lamm som verkar ha gått upp i rök. Poff. 
Idag beställde jag uppskrivning med, fick en den 20:ende sept. Nervöst.... fast ett tag kvar. Fick 400 kr nyss, lämnade tillbaks en vågtång. 
 
-ett år sedan, omg, tiden går snabbt. 

hårfärg

Har velat färga håret länge nu, men ska nog göra det precis innan sommarlovet slutar. Måste bara få mina föräldrar att gå med på det, är ju ett litet problem. Har alltid tänkt att jag ska färga det mörkbrunt igen, men så kollade jag runt lite nu och tänker lite på denna hårfärgen, vet inte vad den heter...
...so what do you think?

marknads-jobb

Har stått i Ryssby hela dagen, helt ensam, på marknaden. Stod där med en tacka och hennes 3 lamm. Började vid 9 och stod där till klockan var 4. Har pratat med tusentals barn, känns det som. 
När jag kom hem gick jag ut med min grannes jobbiga hundar, 3 galningar. Så nu somnar jag döds-trött. 
Imorgon åker Limpan och Elsa hem, alltså mina sommarhästar. Inte särskilt ledsen, haha, dom är mest jobbiga och rullar sig och allt. Pust! 
 
-haha, ååh, så söta ! 

jobb

Står och borstar tänderna med massa äcklig smörja i ansiktet. Inte för att jag tror att sånt där funkar..
Ska nog jobba imorgon, bara för att mamma och pappa ska ställa ut på en marknad imorgon. Lagom kul, men är lite desperat efter pengar till moppe just nu. Var dessutom ute med min grannes hel-galna hundar innan, allt för pengar.. Heheheheh.
Nu ska jag ,plugga, läsa lite HP och sen sova!

elin & julia

Heeello, åkte till Julia rätt tidigt igår, vi var på stranden ett tag och grillade, det gick inte sådär jättebra. Skulle i alla fall grilla rev på en engångs-grill, och vi hade inga riktiga bestick eller något, så vi drog typ isär köttet. HAHA, PAJASAR! 
På kvällen så kollade vi på twilight, åt lite till och cyklade ner till stranden igen. 
Idag har vi bara kollat på film, twilight och ätit lite till. Våran hobby när vi är tillsammans, alltid kul! 
 
bilderna är snodda från julias blogg. 

vanlig dag

Har varit hemma hela dagen, och solat och jobbat en del. Imorgon drar jag till Julia, troligtvis, och träffar henne och Elin sista gången innan Elin åker till Stockholm. Vi ska vara på stranden och grilla på kvällen, tror jag. Haha, vi kommer bränna upp hela stranden! 
Fick veta att P!nk kommmer ut med ett nytt album i september, grymt! Bra födelsedagspresent. 
 
-bild på Elin, som jag tagit uppe i parisehjulet i Göteborg. Redigerade den sen, så tänkte jag att nu kan jag lägga upp den- 

trafikskolaa

Tja! Sitter på trafikskolan, slutade 2 idag. Men Julias pappa har inte slutat, så vi vääääntar...
Idag har vi kört, en slags uppkörning i trafik, där allt gick bra. Så körde 2 mil på landet, jag krockade lite med en tjej, men det gick bra. Efter det här hade slutat, gick vi lite på stan, vi hittade en cowboy-stad, sen gick vi tillbaks, så fick vi lite glass. Fast man får alltid mat här, helt okej.
 

mobil-inlägg

Har haft det riktigt jävla bra dag idag! Vi har kört fyrhjuling och moppe i trafik och på banor. Att köra är ju så jävla härligt, inget slår det! Härliga människor som leder det och är med i vår grupp! Ätit ihjäl mig lite....är så trött nu så ska nog somna nu, hihi! Upp tidigt imorgon, ska köra en runda på typ 2,5 mil. Härligt!

mot sängen

Ska snart försöka somna, drar till Osby imorgon. Ska dit på moppe-kurs, äckligt tidigt. 
 

växjö och nytt

Åkte till Växjö innan idag, med mina bröder och en flickvän. Min brors alltså. Åkte in mest för att köpa en tröja på Cubus, som jag förälskat mig i. Hittade den och åkte hem igen. 
Kom på att jag inte visat min bikini, jag köpte när jag var i Stenungssund. Eller min nya svarta halsduk, är förkyld just nu och mamma och pappa säljer lite såntdär, så jag fick en halsduk som är gjord av baby alpacka-ull. 
bikini från cubus, 59:- för var del.
 
tröja från cubus, 99:- på rea, 149:- egentligen.
 
halsduk, 295:-



RSS 2.0