kända från tv...

 Killen från Vislanda, som ligger här jämte, i ung och bortskämd. Hade visst plädar där hemma, från oss. Åh...

pajas

Åh gud... Kommer hem och är väldigt trött och typ blundar när jag går. Går i dörren och slår i huvudet och börjar blöda, haha!

hundvakt

Var ute och gick med mina 4 vildingar. Efter det så släppte jag ut dem lite, så att jag kunde fota.
Sally, taxen, förstörde hälften av fotona som jag fotade, bara för att hon blir så himla avundsjuk om jag ens kollar på någon annan, så då ska hon fram och pussa på mig. 
 
Sally, en strävhårig tax, fortfarande valp och fina Chicka, som är någon slags ställande fågelhund.
 
Wilma och Kynna, jämthundar. 
 
Kynna igen. 
 

and it rains when you're here, and it rains when you're gone

Ska lyssna på Taylor Swift heeela kvällen och bara sitta och lipa. 
Var btw ute med hundarna ikväll, den nya valpen kan vara det sötaste jag någonsin lagt mina ögon på. Ska försöka ta med min kamera imorgon så ni får se henne. Awww.. Åkte sedan med moppen för att kolla till fåren. 
 

andthatswhoiam

 
 
 
 
 
 
 
 

HELG!

Så var denna veckan slut, dagen gick rätt snabbt.. Började med bad och hade snyggläraren! Alltid ett plus. Sen en halv lektion, hahaha, läraren råkade få damp på mig. Sen beach-volleyboll turnering, vår klass förlorade alla matcher som vanligt. 
Till helgen ska jag ta hand om min grannes hundar, 4 stycken. Ska ner dit två gånger om dagen, bara för att det är en liten valp med. Uhhh, till och med så att jag tycker det är jobbigt, hehehe. 
 

mobil-inlägg

Hinner inte med att blogga på riktigt just nu, 3:dje dagen och lärarna håller tempot uppe med läxorna... Har nog minst 10 läxor redan, livet är hårt!
Badade iallafall idag, kallllllt!!
Men nu ska jag ta tag i mitt matte-problem, sen sova, är damptrött!

jobbig dag, verkligen

Idag satt vi i cafeterian hela dagen, på lunchen stack vi ner på stan till pizzerian.  Ätit en hel burk kesella med, äkta kärlek! ♥
När jag kom hem ringde jag först Ingelstad för att fixa prao där på ett gymnasium, sen ringde jag Elin och ringde trafik-grejen. Så nu har jag fixat prao-plats åt Elin och mig då och bokat om min uppkörning till min födelsedag. 
Nu ska jag hoppa in i duschen, äta och göra mig redo för en dag till i skolan! 
 
 
 

buss-problem

Dagen började vid 5.50, liite jobbigt. Tog bussen till byn och tog lite halvt fel buss till staden.Skolan var precis som vanligt, bara schemat som ändrats. 
Efter skolan gick jag och Julia och kollade på hennes moppe, och jag missade självklart bussen, hehehehe. Gick till våra kära vaktmästare och dom stal en cykelhjälm åt oss, som jag sedan hade på mig hela vägen hem till Julia.
Hemma hos Julia kollade vi lite halvt på film, somnade på varandra.... Så åt vi och åkte hem.
 

skolan

Kan omöjligt sova, så jag satte mig och glodde i Julias bloggarkiv på bilder från skolan, haha! 
 
All for Netto and all for love.
 
 
Vi fick för oss att ge vaktmästarna julklappar, så vi slog in deras grejer och hittade på rim! Bl.a. detta är ett rim, och ett lim.
 
Vi bestämde oss för att samla på pennor!
 
En normal bild fick avsluta det hela, puss!

tillbaks till skolan

Imorgon börjar skolan igen, och jag undrar var mitt sommarlov tog vägen? Bara ett år kvar på Astrad, tyckte jag började nyss. Tagga slöjd, matte, tyska, idrott och musik. Uhh... Bussen imorgon går 6.50... 
 

ekorren satt i granen

 
 

karneval

Hade det riktigt gött igårkväll, karneval och moppe in till stan, gütt. Bilderna är tagna av Julia 
 
Idag har jag jobbat hårt. Och ikväll blev det grillat och sallad, något av det bästa som finns. 
 
 
 

mot stan

 
Drar in mot stan i eftermiddag, går på karnevalen med Elin och Julia. Får se hur det blir sen, puss!
 

restaurang-mat

Jag och syster åkte en sväng i byn och kollade in min grannes nya hundvalp, awwww. På mrs. Figg, med mig som förare. 
Ikväll var mammas o pappas restaurang-kompisar här, så dom gjorde mat till oss, haha! Riktigt gott.
Nu kommer snart syster så ska vi prata lite, sen ska jag sova. Gonatt! 
 
 
 
 
 
 

mrs.Figg

Skulle egentligen åka till Ljungby idag, men det sket sig. Så jag åkte ner med min Mrs.Figg (vet, fint namn på min moppe) till sjön och la mig där.
 
 

skogen -mobil-foto

 

we are never ever getting back together

Hela igåkväll så kollade jag på filmer, asgrymt. Killers och Letters to Juliet. 
Idag åkte jag och bror min in till Växjö och letade efter nytt moppe-batteri. Hittade ett, så nu hoppas jag på att moppen ska rulla. Åt på donken med.
 

Americas next top model

Jag har blivit beroende av något jag lovat mig själv att aldrig kolla på...
Americas next top model, åhåhå så underbart! Jag grät alldeles nyss när en tjej åkte ut, helt galen i Tyra Banks med, hur snygg liksom? Inne på cycle 16. 

POTTER-HEAD

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

falling whistles

Bandet Doves & Dust har gjort en låt för att hjälpa och sprida falling whistles-kampanjen, mot barn som tvingas ut i krig, kampanjen är döpt efter de barnen som är för små för att bära vapen som tvingas ut i front-linjen med bara en vissel-pipa, de ska göra så mycket ljud som möjligt med den för att skrämma fienden, efter det är dom bara kulfångare. Deras låt finns också på spotify. Riktigt bra låt är det med. 
 
Så sprid det här! 

fullt upp

Har haft fullt upp ikväll, försöker fixa med design, har hjälp pappa med att avmaska fåren, har haft tandvärk. Var nämligen hos tandläkaren innan idag, och då körde hon upp en kniv i munnen, och började köra, AJ.
Ska kanske dra in till staden imorgon, för att vara med Elin o Julia, får se om jag orkar.
HAHAH, bilden är till mig och Elin.  
 

Stockholm del I

Kom hem igår från Stockholm, har haft det riktigt bra! 
Jag och syster åkte hemifrån i tisdags-kväll, och kom upp vid midnatt. Min syster fick en riktigt fin tårta. 
På onsdagen åkte jag, syrran, min systers svärmor och hennes son ut till Drottningholm, efter det var vi i Bromma lite, åkte ut till Haga och gick på fjärilshuset, något av det bästa jag varit med om, så underbaaaart. Fjärilar är ju något av det bästa som finns. Vi fikade i koppartälten, geocachade lite (magneter gömda runtom i Sverige som man letar upp med kordinater, hahahha), kollade på eko-templet. Åkte till Västerås, i 200 km/h, oupps. På kvällen åt vi på Stallmästaregården, med alla andra miljonärer... helt sjukt, en förätt kostade så där 150 kr. Fast det var världens godaste mat. 
På kvällen lastade vi min mrs Figg. Drack lite cosmo virgin, gütt. 
Igår åkte vi bil nästan hela dagen, kändes det som. Åkte massa moped på kvällen, världens bästa. 
 
 Vakt på Drottningholm
Drottningholm
Ara på Haga, fjärilshuset. 
Kukonger, fjärilshuset. 

det är nästan så man saknar...

skolan. Att få träffa Elin och Julia var dag, och alla andra med. Dom där eftermiddagarna när vi går hem till Elin direkt efter skolan och gör pannkakor, och sen lägger oss framför tv:en, och när vi alltid ska komma på ett sätt att skolka från idrotten ( fast vi aldrig kommer på något), när vi gör zoom-prickar på händerna, hahaha. Och när vi ska sätta oss vid lunchen och vi sätter oss så långt ifrån alla andra som möjligt, och på hål-timmarna när vi bara äter hela tiden, på Nisses lektioner när ingen gör något och på matte-proven när vi fuskar, och när vi sitter på taket på rasterna. Och när Elin klagar för lärarna efter lektionerna, när vi anmäler massa personer, när vi bara dampar på slöjden, när vi pratar som Filippa och Benjamin en hel dag.
Åh, det är sånt som gör skolan värd att gå till! 
 

rubrik

Kollade två HP-filmer igår, innan jag fick panik och sprang ut och joggade. Svin-jobbigt. 
Idag vaknade jag typ vid 12, och cyklade för att gå ut med min grannes hundar, gick en för lång runda med dom i ösregnet. 
Och nu ska jag sätta mig och dricka té, så gott. Borde börja packa med, åker till Stockholm imorgon. Ska dit med min syster, vi brukar åka någonstans på sommaren tillsammans. Så ska vi bo hos hennes svärföräldrar, och gå lite i Stockholm, och ta hem min moppe ♥ 
 
syster som flyyyyger. 

hola!

Julia var här idag, vi hade allt möjligt lustigt för oss.. Efter att hon åkt så gick jag ut med min grannes hundar. Och nu ikväll ska jag ha HP-maraton.

nervööös

Gjorde nyss ett test, fick 59 rätt + en hjärtattack. När jag insåg att jag skulle göra provet om ungefär en månad, plus några veckor. Dör, jag kommer faila, sen kommer alla skratta, för jag måste gå tillbaks till skolan efter, dör. 
Tycker synd om mig själv som är så trög. Åhåhåhå, jag kommer faila så hårt. 
 
Ska scrubsa hela kvällen, mysigt. Och imorgon kommer Julia, och just det, åker till Stockholm på tisdag. Ska dit med min syster, hämta moppen, bo hos hennes svärmor, kolla på slottet och sånt där. Mysigt.
 

fåren

Upp tidigt idag, måste ta hand om fåren hela dagen, mamma o pappa åker bort. 

hos farmor

Blev att jag så fort jag vaknat åkte till farmor med syster, var inne i växjö lite med. Vi fikade lite hos farmor och gick en runda, gjorde vinbärs-kräm till henne med ;) börjar bli bra på det...
Nu när jag kom hem vilade jag lite, dragit på mig en huvudvärk...

vuxenpoäng

Sitter och kollar på en engelsk dokumentär, satsar på att bli smart, jao. Har dessutom samlat massa vuxenpoäng idag, åt en olivsallad med nästan bara oliver, och jag tyckte det var gott! Helt sjukt, trodde aldrig denna dagen skulle komma. 
Har bara tagit hand om fåren idag, kul. Faktiskt, ja. 
Nu ropar min nybäddade säng på mig, vet att ni är avundsjuka ;) 
 
Sov gott, finisar! 

halsband + armband

Igår åkte jag och mamma då till mormor, så skulle jag först till en guld-affär fick pengar från farmor på konfirmationen. Så då blev det en silver-kedja och ett silver-armband. 
Sen hämtade vi mormor och åkte och handlade, det tog sin lilla tid.. Så gjorde jag kräm, och så gjorde jag mat, köttbullar och potatis, brände tyvärr pulver-brunsåsen, hahahah, den smakade skit.  
Kom hem typ vid 1 på natten. Men mormor tycker jag är king på att laga mat.
 
Dåliga bilder, ich weiss, men min kamera var inte på humör idag. 

katten Kräk

Igår kväll blev det att jag gjorde maten, faktiskt väldigt kul. Köttfärssås och makaroner, mums! 
Vaknade inatt av att min katt kräktes på mitt täcke, väldigt fräsht... 
Så nu har jag i alla fall ätit frukost och ska ut lite, senare ikväll ska jag till mormor tror jag. 
 
söt kräk-katt



RSS 2.0